Meld je aan voor de training ‘Op Avontuur naar Jezelf’

‘Hoe ziet jouw leven er uit als jij nu eens voor jezelf kiest in plaats van dat er voor jou gekozen wordt’?

Ben je klaar om te verkennen wie je werkelijk bent en wat echt van waarde is in jouw leven? En wil je investeren in jezelf en jouw persoonlijke groei? Dan is dit weekend speciaal voor jou! Dompel jezelf onder in de prachtige natuur en laat ons je begeleiden op een inspirerende reis naar jouw kern. Ontdek hoe jouw levenspad is gevormd en welke belangrijke factoren daaraan hebben bijgedragen, inclusief de invloed van jouw gezin van herkomst. Grijp deze unieke kans om te reflecteren, te groeien en te ontdekken wat jouw unieke bijdrage aan het leven kan zijn. We nodigen je uit om je hart open te stellen voor nieuwe inzichten en verbanden die je wellicht nog niet eerder hebt gezien. Gun jezelf dit waardevolle geschenk en ga het avontuur aan om te ontdekken wie jij werkelijk bent.

 

 

Over de training

Iedereen die op zoek is naar ‘zichzelf’ en tijd en energie wil investeren in ‘wie ben ik nu echt’ en ‘waar wil ik heel graag een bijdrage aan leveren in mijn leven’ gun ik dit weekend van harte. Je gaat ontdekken hoe jij je als persoon hebt ontwikkeld. Welke factoren daar een rol bij hebben gespeeld en hoe jouw gezin van herkomst daaraan heeft bijgedragen. Het gezin van herkomst is het gezin waarin je opgroeide. Dat systeem zegt eigenlijk alles over wie je bent geworden en nog steeds bent. Hoe jij het vroeger hebt aangetroffen en wat het effect daarvan is op dit moment in je leven gaat als een rode draad met je mee door het leven.

Het avontuur

Tijdens een 2-daagse training word je geïnspireerd, krijg je inzichten, handvatten en tools om het leven te gaan leven wat je ten diepste voelt en wil gaan leven. Omdat we met maximaal 8 deelnemers gaan, is er veel tijd en aandacht voor jouw persoonlijke hulpvraag.

Je gaat aan de slag met de volgende vragen:

  • Wie denk je dat je bent?
  • Onder invloed waarvan ben je geworden wie je nu bent?
  • Wie ben je nu echt?
  • Wat staat er in de weg om het leven te gaan leven wat je zo graag wil leven?

Wat levert het je op?

  • Van een aangepast leven naar meer authenticiteit en keuzevrijheid.
  • Jouw beperkende overtuigingen om te buigen naar krachtige overtuigingen.
  • Beter kunnen luisteren naar je lijf.

Dus ben jij ook klaar om samen met mij ‘Op Avontuur te gaan naar Jezelf’ kom dan in beweging en schrijf je in voor het eerstvolgende coaching weekend.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.