Wouter Rink

Wouter Rink

Met hulp van coach Roel Speelman heb ik weer plezier in mijn werk en heb ik een gezonde werk/privé balans. Roel is zeer energiek, luistert goed en stelt de juiste vragen. Roel heeft mij stil laten staan bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind in mijn leven. Dit gaf mij enorm veel zelfvertrouwen en voldoende handvatten om deze grote stap te durven maken. Tijdens de sessies met Roel gaat het er serieus aan toe maar er wordt ook veel gelachen. Roel neemt echt de tijd voor je en gaat ook graag met je naar buiten voor een wandeling en een goed gesprek. Tussen de sessies door geeft Roel ook voldoende ondersteuning en kan je hem altijd bereiken. Ook nu ons traject is afgerond zoekt Roel regelmatig contact op en kan ik hem altijd benaderen als ik vragen heb of ergens mee zit. Kortom Roel is een zeer fijne coach die mij echt op weg geholpen heeft om een grote stap vooruit te maken in mijn leven, dank je wel Roel!

Bart Kuipers

Bart Kuipers

Een actief en verbindend traject dat meer brengt dan alleen een nieuwe job. Echte intrinsieke motivatie om met pure interesse mensen te coachen is wat ik heb ervaren door de coaching periode met Roel Speelman. Er was al tijdens het intakegesprek al een prima match met Roel. Hij vraagt veel, heeft de eigenschap echt empathisch te kunnen luisteren. Hij toonde inspanning om mijn verhaal te begrijpen. Hierdoor voelde ik betrokkenheid en ontstond een effectieve communicatie. Tijdens de coaching was er voldoende tijd om mezelf volledig te uiten. Door diepere vragen kom je zelf achter onbewuste zaken. Als je dit door hebt komt er weer verdere persoonlijke groei tot stand. Tja je werkgever, het product dat je aan de man brengt of de inhoud van je baan kun je prima onder woorden brengen of ‘verkopen’. Maar verkoop maar eens jezelf en zet maar eens op papier wat je echt zelf leuk vindt en waar je goed in bent! Roel begeleidde me daarin en door die bewustwording word je weer sterker en klaar voor een nieuwe uitdaging. En welke coach stapt nu bij -4 ℃ op de mountainbike om een ijskoude overleg sessie in het Noord Hollandse duingebied te doen? Roel bedankt man!

Hans Starreveld

Hans Starreveld

Roel Speelman heeft mij in de afgelopen periode met veel warmte, kennis en persoonlijke begeleiding laten ontdekken waar mijn passies in het werk zitten. Met deze persoonlijke begeleiding heeft Roel mij geholpen te realiseren wat ik te bieden heb en welke ervaringen ik meebreng in mijn (toekomstige) werkzaamheden. Door helder te maken waar ik voor sta en welke ervaringen ik mee breng, is het ons gelukt een baan te vinden die bij mij past en waar ik al mijn ervaring en passie kan inzetten en gebruiken. Ik heb er zin in! Thanks Roel, ik ben je dankbaar.

Jetske Ruijsenaars

Jetske Ruijsenaars

Roel is een zeer betrokken en toegankelijke coach, eerlijk en direct. Hij weet de juiste vragen te stellen, zet aan tot nadenken over gemaakte en te maken keuzes. Hij ziet mogelijkheden en kansen, denkt mee en ondersteunt op een positieve en opbouwende manier. Ook op persoonlijk gebied heeft hij mij waardvolle dingen laten inzien waardoor ik stappen kon zetten en beslissingen kon nemen. Ik voel me weer vrolijk & positief en steeds meer mezelf. Mijn gesprekken met Roel en de manier waarop hij zaken aan mij heeft uitlegt en heeft laten inzien (met veel humor) heb ik als enorm prettig ervaren.

Hans (Amsterdam)

Hans (Amsterdam)

Ik had Roel Speelman uitgekozen door zijn persoonlijke verhaal op de website en bleek een perfecte match te zijn. Na 40 jaar in de commercie bezig te zijn geweest gaf een reorganisatie mij de kans een andere weg in te slaan en dit voelde Roel vanaf het begin zeer goed aan. Een jobcoach is in een traject nodig, maar soms is er, zoals in mijn geval, meer behoefte aan een life coach. Het aanvoelen uit eigen ervaring in welke levensfase een persoon zit en welke behoeftes daarbij horen is essentieel. Eerst jezelf terugvinden en dicht bij je gevoel komen is een voorwaarde om dat wat je graag wil te gaan invullen, en daar is moed voor nodig en een goed luisterend en soms corrigerend oor. Dat is meer dan gelukt en ben ik dankbaar voor.

Hanjo Hoogendoorn

Hanjo Hoogendoorn

Met Roel Speelman ben ik dichter bij mezelf gekomen en daarmee werk kunnen beschrijven wat ik leuk en belangrijk vind. Samen hebben we door middel van goede gesprekken hoofd- en bijzaken van vorig werk gescheiden. Met een beter beeld van werk dat bij mij past, heb ik snel een baan kunnen vinden waarvan ik overtuigd ben dat ik het juiste werk doe.

Rudi S.

Rudi S.

Het outplacement traject met Roel was erg leerzaam. Hij heeft een kalme uitstraling, is proactief en werkt vol passie! Zeker een aanrader voor iedereen die verder wil met zijn toekomstige carrière.

Jim Y.

Jim Y.

Roel is een holistische coach. Hij weet dat bij ieder mens meer zaken in het leven met elkaar verbonden zijn. Hij neemt de tijd voor je en leid je op weg naar het gewenste resultaat.

Angelo L.

Angelo L.

Roel heeft mij geholpen met het opzetten van mijn eigen onderneming. Hij heeft een goede aanpak en heeft mij vooral aan het denken gezet over wie ik ben (persoonlijk) en wat voor type ondernemer ik ben. Ik heb een goede start kunnen maken waarbij ik de juiste beslissingen heb gemaakt op basis van mijn kerncompetenties en kwaliteiten.

Mike van R.

Mike van R.

Ik heb Roel leren kennen als een gedreven en zeer toegankelijke coach. Zeer enthousiast, prettig in de omgang en een gewaardeerd gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen, je vertrouwen geeft en met wie ik altijd graag samen de ontdekkingsreis naar mijzelf heb mogen maken. Roel denkt graag met je mee, om tot de juiste oplossing te komen. Zijn jarenlange ervaring als ondernemer weet hij feilloos te combineren, met dat wat jij precies nodig hebt om je doel te bereiken. Dit altijd met veel passie, energie en de nodige humor. Een aanrader voor eenieder, die de volgende stap in zijn of haar leven wil maken.

Ellen K.

Ellen K.

Roel is een geduldige coach, heeft oog voor jou als persoon, en kijkt waar hij jou echt kan ondersteunen. Verder laat hij je nadenken over jezelf, en hij houdt je ook een spiegel voor. Roel is een hele fijne coach om mee te praten en te sparren, en geeft je tools om verder te onderzoeken. Hij staat je echt bij op weg naar de volgende stap en heeft altijd positieve input te geven. Ik ben onderweg en wens anderen in dit traject een coach zoals Roel.

Georgette W.

Georgette W.

Na een reorganisatie bij mijn vorige werkgever en al een tijd wat anders te willen gaan doen, besloot ik een nieuwe werkuitdaging te gaan zoeken. Maar waar begin je? Wat wil en kan ik? Het solliciteren en het CV zijn na 34 jaar totaal niet meer hetzelfde? Ik had bij mijn vaststellingsovereenkomst bewust voor een outplacementtraject gekozen om mij juist hierin bij te gaan staan. Via het internet kwam ik met Roel in gesprek en dat klikte gelijk. Via hem leerde ik uit te vinden wat mij leuk leek in een baan, maar ook wat ik niet meer wilde en de reden erachter. Kortom je leert dan meer over jezelf, als persoon, je competenties en kernwaarden en hoe zien anderen mij? En komt dit overeen met hoe ik mijzelf zie? Dit alles met behulp van diverse online testen en persoonlijke gesprekken. Ik heb hier heel veel van geleerd en sta zoveel sterker in mijn schoenen, mede omdat ik geleerd heb op te komen voor mijn kwaliteiten en niet te bescheiden te zijn en te beseffen dat je veel meer kan dan je denkt. Ik wil Roel dan ook hartelijk bedanken, niet alleen als coach maar ook als een zeer warme persoonlijkheid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.