Leef je dromen

Wil je het leven gaan leven wat je graag wilt leven? En doen waar je goed in bent zodat je de passie weer voelt stromen en je grenzeloos veel energie krijgt? Dan daag ik je graag uit om contact met mij te zoeken. De basis hiervoor is zelfkennis en bewustwording van het leven wat je hebt geleefd, zodat je alle opgedane kennis kunt gaan inzetten in het nu.

Kom in beweging

Als life coach bied ik je ondersteuning bij onvermijdelijke tegenslagen en pijnlijke ervaringen om hier nog beter en sterker uit te komen. Ik luister naar je specifieke behoeften en help je de levensveranderingen te maken die je graag wilt. Dus ik zou zeggen kom samen met mij in beweging en leef je dromen.

 

Wat doe ik nog meer?

Loopbaan coaching

Ben je niet happy in je huidige baan? En geeft je werk je geen zingeving meer? Dan wordt het tijd om de regie te pakken en een nieuwe stap te maken.

Outplacement

Word je met ontslag bedreigd of ben je ontslagen? Ik help je om de draad weer op te pakken bij het vinden van een baan of bij het starten van je eigen bedrijf.

Life coaching

Weet je even niet meer welke kant je op wilt? Of wil je meer inzichten in jezelf? Als lifecoach help ik je op de juiste weg naar innerlijke rust en meer geluk in je leven.