Business coaching – voor startende ondernemers

Een droom, je eigen bedrijf starten? Of misschien is het wel je grootste weerstand, zie je het als een beer op de weg en durf je het niet. Ik help je graag als ervaren ondernemer om samen met jou de stappen te zetten die nodig zijn om een eigen bedrijf op te starten.

Positionering in de markt

Vaak zien startende ondernemers allerlei belemmeringen waardoor zij de start nooit maken en dat is een gemiste kans. Ik help je de belemmerende gedachtes onder ogen te zien en deze om te buigen naar helpende en constructieve acties. Door je bewust te maken van je ondernemingskwaliteiten zet je zelf de stappen zetten die nodig zijn om je te positioneren in de markt. Samen stippelen we de route uit en creëren we de basis van jouw onderneming. Met business coaching help ik je met inzichten, bewustwording van je kwaliteiten, het maken van de juiste keuzes en geef ik je ondersteuning in het positioneren in de markt, zoals branding, online marketing en social media.

 

Wat doe ik nog meer?

Loopbaan coaching

Ben je niet happy in je huidige baan? En geeft je werk je geen zingeving meer? Dan wordt het tijd om de regie te pakken en een nieuwe stap te maken.

Outplacement

Word je met ontslag bedreigd of ben je ontslagen? Ik help je om de draad weer op te pakken bij het vinden van een baan of bij het starten van je eigen bedrijf.

Systemisch werk

Vraag jij je wel eens af waarom je bepaalde emoties ervaart of in patronen vervalt die je niet goed kunt plaatsen? Ik help je graag met inzichten en bewustwording.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.