Jouw gezin van herkomst

Het gezin van herkomst is het gezin waarin je opgroeide. Dat systeem zegt eigenlijk alles over wie je bent geworden en nog steeds bent. Hoe jij het vroeger hebt aangetroffen en beleefd en wat het effect daarvan is op dit moment in je leven gaat als een rode draad met je mee door het leven.

Read More
sportschoenen met pijlen

Keuzehulp nieuwe baan

Door 100% achter je eigen gemaakte keuzes te staan vergroot je je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Onderstaand een aantal waardevolle tips om je te helpen bij het kiezen voor een baan die je op het lijf is geschreven.

Read More
beer in bos

Waardoor laat je je belemmeren?

Hoe komt het dat je door belemmerende overtuigingen en gedachtes een veilige of verkeerde loopbaankeuze maakt? Dat je niet kiest voor een baan die écht bij jou past zodat je kunt gaan doen wat je het allerliefst zou willen?

Read More

Jouw gevoelens vertellen je iets

Hoe verwerk jij verdriet? Op welke wijze sta jij stil bij momenten van afscheid nemen? Bijvoorbeeld bij het overlijden van naaste familie of een goede vriend(in)’, het beëindigen van een relatie, het verliezen van een baan of verhuizing naar een ander huis of stad? Je wordt geconfronteerd met afscheid nemen en dat geeft veel emotie.

Read More
""

Wat is jouw levensmissie?

Hoe krijg je je ‘levensmissie’ helder? Als facilitator van het begeleidingstraject wil ik dit graag weten omdat deze waardevolle informatie het maken van keuzes zo makkelijk maakt. Maar hoe kom je er verder achter wat die missie dan wel is en met welke missie of levensdoel je hier bent? Wat wil je achterlaten als een soort ‘persoonlijke erfenis’? Wat zet jou aan tot actie? En welke bijdrage lever je aan het grotere geheel zoals je familie, vrienden, de samenleving en jouw arbeidzame leven?

Read More

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.