Ongelukkig op het werk?

Ben je ongelukkig in je huidige baan? Voel je je niet happy? En heb je weinig connectie met je collega’s of geeft je werk je geen zingeving meer? Dan wordt het tijd om in beweging te komen, de regie te pakken en nieuwe stappen te maken. Samen gaan we op ontdekkingsreis en doen we onderzoek naar je drijfveren, kernwaarden, kernkwaliteiten, interesses en competenties. Het einddoel is hoe je deze kwaliteiten kunt gaan benutten en je de juiste keuzes kunt maken naar werk wat bij je past en je energie geeft.

Stappenplan – jouw persoonlijke reis

1. Kennismaking

Ons eerste gesprek is een vrijblijvende kennismaking waar we op onderzoek gaan naar jouw loopbaan coachvraag. Hierbij kijken we of we een klik hebben en maken we samen een plan van aanpak.

2. Zelfkennis

In deze fase maken we de verdieping naar wie je echt bent en wat je de wereld te bieden hebt. Samen met jou doen we onderzoek naar je passie en je levensmissie. Eerst ga ik je helpen met de juiste keuzes te maken voor jezelf. Hoe kun je voor jezelf opkomen en wat is er nodig om zelf het heft in handen te nemen? Durf je de eigen regie te pakken om voor jezelf te kiezen? Oftewel, ik inspireer je om te springen, hoe klein of hoe groot jouw sprong ook is. Ik help je bij het zoeken van je nieuwe koers en geef je inzichten, in zowel je sterke kanten als de kanten die je kunt ontwikkelen.

3. Veerkracht vergroten

Ik stimuleer je, ik begeleid je en geef je vertrouwen met als doel te werken aan je eigen wend- en weerbaarheid. We vergroten je veerkracht waardoor je beter kan omgaan met veranderingen thuis en op het werk. Door je veerkrachtige manier van leven beperk je je angsten en denk je in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Ik ben je kompas en loop met je mee. Daarna laat ik je los en kun je je eigen koers bepalen.

3. Oriënteren en netwerken

Vervolgens gaan we onderzoeken waar je met je kwaliteiten en zelfkennis het beste tot je recht komt in de arbeidsmarkt of in de bestaande organisatie. Dit doen we door middel van de arbeidsmarkt in kaart te brengen, functieprofielen te vergelijken, te netwerken, het updaten van je CV en je LinkedIn account.

 

Wat doe ik nog meer?

Loopbaan coaching

Ben je niet happy in je huidige baan? En geeft je werk je geen zingeving meer? Dan wordt het tijd om de regie te pakken en een nieuwe stap te maken.

Outplacement

Word je met ontslag bedreigd of ben je ontslagen? Ik help je om de draad weer op te pakken bij het vinden van een baan of bij het starten van je eigen bedrijf.

Systemisch werk

Vraag jij je wel eens af waarom je bepaalde emoties ervaart of in patronen vervalt die je niet goed kunt plaatsen? Ik help je graag met inzichten en bewustwording.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.