Verdiepende Training Systemisch Werk

Wil jij actief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en lijkt het je fijn om dit samen met een groep gelijkgestemden te doen? Meld je dan aan voor de verdiepende training Systemisch Werk.

Twee keer per jaar vindt de training plaats bij HOF20 in Haarlem. In een periode van drie maanden, kom je als groep 4 dagen samen en ga je aan de slag met jouw eigen thematiek.

Systemische oefeningen en opstellingen laten je ervaren wat je te doen staat om beweging te realiseren in jouw ontwikkeling. Belemmeringen die verandering in de weg staan, worden helder. Je leert hoe je hiermee in de praktijk om kan gaan zodat dit jouw gewenste ontwikkeling niet meer in de weg staat.

Tussen de trainingsdagen door ontvang je een individueel coachingsgesprek, wat bijdraagt aan het integreren van de opbrengsten van de trainingsdag in je dagelijks leven.

Wat maakt deze training zo bijzonder?

  • Verhelderende inzichten in systemische dynamieken
    Je wordt je bewust van de onzichtbare krachten die generatie op generatie doorgegeven worden. Je ontdekt de invloed hiervan op wie je bent geworden. Je ervaart wat je te doen hebt om het belemmerend effect hiervan op te heffen.
  • Praktische Oefeningen en korte opstellingen
    Je ervaart de impact van opstellingen en ontdekt hoe het jouw perspectief verrijkt.
  • Professionele begeleiding
    De Opstellingengroep, Workshops en Trainingen worden begeleid door gecertificeerde trainers Roel Speelman en Yvon Steur.

Klaar om de reis te beginnen?

Meld je aan voor deze verdiepende training en geef jouw levensverhaal de aandacht die het verdient. Voorafgaand aan jouw inschrijving, vindt eerst via Teams een afstemmingsgesprek plaats.

Wanneer

– donderdag 3 oktober
– donderdag 31 oktober
– donderdag 28 november, afsluitende live dag

Waar

Hof 20 Haarlem

Kosten

Deelname kost 1295 euro, inclusief lunch op de trainingsdagen en drie coaching gesprekken.

 

Heb je vragen over de workshop of wil je meer weten? Stuur een e-mail of bel mij op 06 20428132.

De trainers

Roel Speelman
Op avontuur naar jezelf

Yvon Steur
Veerkracht Coaching & Training
www.veerkrachtnh.nl

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.