Neem je verantwoordelijkheid en laat je niet kiezen

Hoe is het voor jou om dit jaar eens je hart te volgen en het leven te gaan leven wat je altijd al had willen leven?

Je kunt het natuurlijk uitstellen nog even wachten en deze ‘harte wens’ niet serieus nemen, maar je kunt er ook voor kiezen om in beweging te komen en je diepgewortelde wens stapje voor stapje te laten groeien en groter te maken.

Wie ben je echt?

Ik weet als geen ander dat het soms goed is om nog even niet te hoeven kiezen, bijvoorbeeld als je nog wat meer kennis en ervaring wil opdoen, of waardevolle informatie nodig hebt. Daarbij is het goed om eens stil te staan bij ‘Wie je echt bent’ en waar je wel niet allemaal een bijdrage aan kunt leveren.

Persoonlijke situatie

Maar als je uiteindelijk geen keuze maakt, dan wordt er op den duur voor jou gekozen. Want de acties van anderen beïnvloeden automatisch ook jouw persoonlijke situatie. Realiseer je dan dat dat niet altijd op basis zal zijn van wie jij bent en wat echt bij jou past maar is bepaald door een ander die denkt te weten wat goed is voor jou.

Hulp nodig?

Als je nieuwsgierig bent naar hoe jij daar verandering in kunt brengen, kun jij mij altijd eens vrijblijvend bellen of mailen.

 

Lees ook

sportschoenen met pijlen

Keuzehulp nieuwe baan

Door 100% achter je eigen gemaakte keuzes te staan vergroot je je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Onderstaand een aantal waardevolle tips […]

Read More
beer in bos

Waardoor laat je je belemmeren?

Hoe komt het dat je door belemmerende overtuigingen en gedachtes een veilige of verkeerde loopbaankeuze maakt? Dat je niet kiest […]

Read More